HOŞGELDİNİZ

TÜRKİYENİN EN İYİ FORUM SİTESİ

VE TÜRKİYENİN TEK VÜRÜSSÜZ FORUM SİTESİ


O ZAMAN NE DURUYOSUN ÜYE OLSANA

Join the forum, it's quick and easy

HOŞGELDİNİZ

TÜRKİYENİN EN İYİ FORUM SİTESİ

VE TÜRKİYENİN TEK VÜRÜSSÜZ FORUM SİTESİ


O ZAMAN NE DURUYOSUN ÜYE OLSANA

HOŞGELDİNİZ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HERŞEYİN BULUNNACAĞI VE SORULARINIZ ÇÖZÜMLENECEĞİ YER

En son konular

» 3. moderetörlük yarışması
çatal çorba EmptyCuma Eyl. 03, 2010 8:59 am tarafından Admin

» msn 7.5 indir
çatal çorba EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 1:09 pm tarafından Admin

» domatesli patlıcan kayığı
çatal çorba EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:22 pm tarafından Admin

» çatal çorba
çatal çorba EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:17 pm tarafından Admin

» zeytin yaağlı patates sarma
çatal çorba EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:16 pm tarafından Admin

» zeytin yağlı imam bayıldı.
çatal çorba EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:14 pm tarafından Admin

» bolu kebabı
çatal çorba EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:12 pm tarafından Admin

» microsoft 2007 indir
çatal çorba EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:10 pm tarafından Admin

» formattan sonra yüklenmesi gereken programlar isteyen yükleyebilir
çatal çorba EmptySalı Ağus. 18, 2009 10:14 am tarafından Admin

Tarıyıcı


    çatal çorba

    Admin
    Admin
    Admin


    Mesaj Sayısı : 106
    Kayıt tarihi : 28/05/09
    Yaş : 33

    çatal çorba Empty çatal çorba

    Mesaj  Admin Perş. Ağus. 20, 2009 2:17 pm

    Malzemeler
    Tarif Defterime ekle Tarifle İlgili Yorum Yap Mutfak
    Zorluk 4
    Süre 25 dk.
    Kaç Kişilik 4
    Yöntem

    1 çay bardağı yeşil mercimek
    1 su bardağı aşurelik yarma
    6 su bardağı su
    1 adet soğan
    1 çorba kaşığı margarin
    300 gram kıyma
    1 tatlı kaşığı nane
    1 çay kaşığı kırmızı pul biber ve tuz





    Hazırlanışı
    Yeşil mercimeği ayıklayıp yıkadıktan sonra yarmayla beraberderin bir tencereye koyalım ve tuzunu atalım.
    Üzerine 6 bardak su ekleyelim.
    Kısık ateşte kaynayana kadar bekleyelim.
    Çorbamız kaynarken soğanı ince ince doğrayalım.
    Daha sonra küçük bir tavaya alıp içine margarini ve kıymayı koyalım.
    Kıyma ve soğanı rengi değişene kadar kavuralım.
    Daha sonra nane ve pul biberi ekleyip bir iki kez çevirip hazırlayalım.
    Çorbayı servis tabağına koyup hazırladığımız sosu üzerine dökelim.
    Dilerseniz üzerine ince kıyılmış maydanozlar koyabilirsiniz

      Forum Saati Ptsi Nis. 29, 2024 1:40 pm