HOŞGELDİNİZ

TÜRKİYENİN EN İYİ FORUM SİTESİ

VE TÜRKİYENİN TEK VÜRÜSSÜZ FORUM SİTESİ


O ZAMAN NE DURUYOSUN ÜYE OLSANA

Join the forum, it's quick and easy

HOŞGELDİNİZ

TÜRKİYENİN EN İYİ FORUM SİTESİ

VE TÜRKİYENİN TEK VÜRÜSSÜZ FORUM SİTESİ


O ZAMAN NE DURUYOSUN ÜYE OLSANA

HOŞGELDİNİZ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HERŞEYİN BULUNNACAĞI VE SORULARINIZ ÇÖZÜMLENECEĞİ YER

En son konular

» 3. moderetörlük yarışması
bearnez sos EmptyCuma Eyl. 03, 2010 8:59 am tarafından Admin

» msn 7.5 indir
bearnez sos EmptyPerş. Ağus. 27, 2009 1:09 pm tarafından Admin

» domatesli patlıcan kayığı
bearnez sos EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:22 pm tarafından Admin

» çatal çorba
bearnez sos EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:17 pm tarafından Admin

» zeytin yaağlı patates sarma
bearnez sos EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:16 pm tarafından Admin

» zeytin yağlı imam bayıldı.
bearnez sos EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:14 pm tarafından Admin

» bolu kebabı
bearnez sos EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:12 pm tarafından Admin

» microsoft 2007 indir
bearnez sos EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 2:10 pm tarafından Admin

» formattan sonra yüklenmesi gereken programlar isteyen yükleyebilir
bearnez sos EmptySalı Ağus. 18, 2009 10:14 am tarafından Admin

Tarıyıcı


    bearnez sos

    Admin
    Admin
    Admin


    Mesaj Sayısı : 106
    Kayıt tarihi : 28/05/09
    Yaş : 33

    bearnez sos Empty bearnez sos

    Mesaj  Admin Çarş. Tem. 01, 2009 1:25 pm

    10 gr dogranmis sogan(1 çorba kasigi)
    6 Adet dövülmüs tane karabiber
    1 Çay kasigi tarhun veya 1/3 çay kasigi kuru tarhun
    1 Çorba kasigi tarhun ve sirke
    3 Yumurta sarisi
    200 gr margarin
    1 Çorba kasigi ince kiyilmis maydanoz


    Hazırlanışı
    Sogan, tane karabiber, tarhun ve sirkeyi bir tencereye koyun.
    Hafif ateste, yaklasik 1 çorba kasigi kalincaya kadar çektirin. Tencereyi atesten alip, sogumaya birakin.
    Karisim ilininca, tenceredeki malzemeye yumurta sarilarini da katip, benmaride telle sürekli çirparak ya da tahta spatulayla sürekli karistirarak, koyulasip krema kivamini alincaya kadar pisirin.
    Tencereyi atesten alip, bir kenarda ilinmaya birakin.
    Eritilmis ilik margarini bir sicim gibi akitip, telle sürekli çirparak ya da tahta spatulayla sürekli karistirarak, azar azar sos iyice baglanincaya kadar ilave edin.
    Sosu ince bir süzgeçten geçirin. Içine kiyilmis tarhun yapraklari ve maydanozu katin.

      Forum Saati Çarş. Mayıs 15, 2024 5:29 am